Album: Nr.1 - Nr.2 - Nr.3 - Nr.5 - Nr.6 - Nr.7 - Nr.8 - Nr.9 - Nr.10 - Nr.11 - Nr.12 - Nr.13 - Nr.14 - Nr.15 Valhalla English

Valhalla 4 - Historien om Quark, 1987

Tegnet og fortalt af Peter Madsen.
Efter en historie af Hans Rancke-Madsen,
Per Vadmand, Peter Madsen og Henning Kure.
Farvelagt af Søren Håkansson.
Produceret af Henning Kure.
Interpresse, 1987.


Den listige Loke er ikke altid lige listig. En aften kommer han i kådhed til at vædde med jætterne om, at han sagtens kan sætte skik på jætteungen Quark, der er berygtet for sine utallige skarnsstreger. Loke må imidlertid snart indse, at han har overvurderet sine egne evner - og i stedet overlader han det til Thors tjenere, Tjalfe og Røskva, at opdrage på Quark. Men kan to menneskebørn løse en opgave, som både guder og jætter har måttet opgive?
Tegnefilmen "Valhalla" er baseret på albummene "Historien om Quark" og "Rejsen til Udgårdsloke."

"Historien om Quark" er det eneste album, der ikke genfortæller mytestof, men i stedet handler om følgerne af jætteungen Quarks ophold i Asgård. Historien fortsætter i næste bind, og hele historien blev også brugt til tegnefilmen Valhalla.

"Historien om Quark" er foreløbig udkommet på dansk, svensk, norsk, færøsk, islandsk, finsk, tysk, fransk og indonesisk.


Se skitser og sider i stort format:
Se forsiden i stort format Se side 8 i stort format Se side 18 i stort format Se side 37 i stort format Se side 39 i stort format Se skitse af Quark Se skitser af Quarks aner
Forsiderne - Historien - Guderne - Skaberne - Copyright: Peter Madsen - webmaster: Sissel Bøe - www.petermadsen.info